3 gode råd til hvorfor morgenmaden er vigtig

Morgenmad - E-numre.dk

3 måneder siden |  0 comments  |  Gode råd

Morgenmaden er en af dagens vigtigste måltider. Ifølge seneste forskningsresultater viser det sig, at mellem 15 – 30% IKKE spiser morgenmad hver dag. Dette tal er meget højt, eftersom morgenmaden gang på gang har vist sin vigtighed. Vi giver dig i dag 3 gode råd til hvorfor du også skal prioritere din morgenmad hver dag.

Få en god start på dagen

Det er vigtigt med en god start på din dag. Èn af måderne at få det på, er ved at spise et sundt og nærende morgenmåltid. Du bør på ingen måde nedprioritere dette, da det kan påvirke hele din dag negativt, hvis du vælger morgenmaden fra. Ligeledes vil du have en større tendens til at søge sukkerrige drikke eller spise, da du kan erfare et meget lavt energiniveau i morgentimerne. Det er især ved stillesiddende jobs, såsom funktionærer.

Mangler man energi, er det fristende at drikke noget sukkerigt, eller endnu værre også drikke med et højt koffeinindhold. Størstedelen af de energidrikke der fås på markedet, er fyldt med sukker, koffein og et hav e-numre, som hverken gavner eller styrker din krop. Ligeledes vil dit blodsukker blive meget ustabilt, og effekten heraf vil være kortvarig, og faktisk fungere således, at du har behov for endnu mere sukker efter blot 30 – 45 minutter.

Med en sund kost fra morgenstunden vil du have et langt mere balanceret blodsukker.

Hold din vægt

I en tid hvor mange snakker om at tabe sig, eller måske bare holde ens nuværende vægt, findes der over tusindvis af forskellige metoder til netop dette. Dog bliver man nødt til at være en smule kritisk i sin research.

Øg dit energiniveau og styrk din hukommelse

Ønsker du at have mere overskud og styrke din hukommelse, er det endnu et godt argument for at du skal sørge for at få din morgenmad. En sund og nærende morgenmad behøver ikke at tage lang tid at lave. Vi har samlet tre nemme og gode morgenmåltider, du med fordel kan prøve at inkorporere i din hverdag.

  1. Havregryn m. æblestykker og mandelmælk.
  2. Ristet rugbrød m. avocado, friske tomater og æg.
  3. Morgensmoothie m. banan, avocado, mandelmælk, blåbær og chiafrø.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

ikea-sengetooj

9 måneder siden

1 comments

Sov sundt og med god samvittighed

Den nyeste forskning viser, hvor vigtig vores søvn er for vores generelle helbred og sundhed, lige som det har afgørende betydning for, hvordan vores børn koncentrerer sig i skolen, og vi selv holder fokus gennem en lang arbejdsdag. Samtidig er der m...

Hvis kjole og hvide negle

1 år siden

0 comments

Vær opmærksom når du køber din neglelak

Vi har alle sammen hørt nogle af de skræmmende historier, som er kommet i løbet af de senere år, hvor neglelak er blevet en af de allerstørste trends inden for make-up. Hvad end det er en historie om negle, som rådner op for øjnene af unge piger, ell...

7 minutter

2 år siden

0 comments

7 minutters træningsprogram

Det er super vigtigt at få bevæget sig hver eneste dag, men for mange kan det være svært at finde tiden og motivationen til at få det gjort. Men her er der ikke nogen undskyldning for med videoen her kan du få trænet hele kroppen på 7 minutter. Du bl...