3 tips til de nybagte forældre

3 måneder siden |  0 comments  |  Gode råd

Babylykken er stor, når en lille ny lige er kommet til verdenen. Det er en spændende tid, hvor alting føles nyt. Hvis det er første gang du oplever at have ansvaret for et lille nyt liv, kan det godt virke meget overvældende, så her får du 3 tips til en vellykket tid med din guldklump.

Find frem til de allerbedste råd


Selvom man godt kan føle sig på bar bund når man har baby i armene for første gang, skal man huske på at man ikke er alene. Sygeplejersker, familiemedlemmer og venner står klar med hjælp og råd.

Tænk over at det er dit eget barn, og du selv kan vælge hvordan du vil opdrage det. Føl dig ikke presset til at gøre noget, fordi et velmenende familiemedlem eller ven siger det. Hvis du ikke kan se fornuften i det, så er det bedst at du gør det på din egen måde, så du kan stå inden for din børneopdragelse. Hvis du er i tvivl, så spørg for eksempel din mor eller far ad. De fik jo opdraget dig – så har de sikkert noget erfaring at give videre.

Der findes desuden mange sider og blogs på internettet hvor mødre, sundhedsplejesker og andre med forstand på området giver deres erfaringer og tips, tricks og råd videre. Om ikke andet kan det være god inspiration, og guide dig i den rigtige retning i forhold til hvad vi vil vælge at gøre.

Du kan for eksempel finde tips til nybagte forældre her.

Undersøg på forhånd hvilke produkter der er bedst


Som ny forælder er der mange ting, man skal have fat på. Barnevogn, seng, højstol og så videre. Noget kan du være heldig at arve fra familie og venner, men der er stor chance for at du ender med selv at skulle ud og investere i nyt.

Gør dig selv en stor tjeneste og undersøg på forvejen det produkt du vil købe. På hjemmesider som denne finder du udførlige købsguides, som fortæller dig hvad du skal være opmærksom på i forhold til køb af nyt babyudstyr.

Husk derudover at lytte til råd fra dine bekendte, mor, far og andre du kender som har forstand på emnet. Hvis du er i en mødre- eller forældregruppe, kan du også høre dem ad i forhold til hvilke produkter de bruger, og hvad der fungerer bedst for dem.

Ønsk dig brugbare ting i babygave


Det kan være du vælger at fejre den nye guldklump. Holder du en fest, kan du godt forvente at få gaver fra folk som vil ønske dig tillykke med baby. Nogle gange får man kan man risikere at få en masse ting, som man på forhånd ved man ikke vil få brugt eller få brug for. Derfor er der ingen skam i at skrive en ønskeliste. Så slipper du for at få noget du ikke vil have, eller noget du allerede har i forvejen.

Husk også at skille dig af med de gaver du får, som der ikke er brug for. Så ligger de ikke i dit baghoved og prikker til din samvittighed.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

ikea-sengetooj

10 måneder siden

1 comments

Sov sundt og med god samvittighed

Den nyeste forskning viser, hvor vigtig vores søvn er for vores generelle helbred og sundhed, lige som det har afgørende betydning for, hvordan vores børn koncentrerer sig i skolen, og vi selv holder fokus gennem en lang arbejdsdag. Samtidig er der m...

Hvis kjole og hvide negle

1 år siden

0 comments

Vær opmærksom når du køber din neglelak

Vi har alle sammen hørt nogle af de skræmmende historier, som er kommet i løbet af de senere år, hvor neglelak er blevet en af de allerstørste trends inden for make-up. Hvad end det er en historie om negle, som rådner op for øjnene af unge piger, ell...

7 minutter

2 år siden

0 comments

7 minutters træningsprogram

Det er super vigtigt at få bevæget sig hver eneste dag, men for mange kan det være svært at finde tiden og motivationen til at få det gjort. Men her er der ikke nogen undskyldning for med videoen her kan du få trænet hele kroppen på 7 minutter. Du bl...