3 tips til en nemmere jul

1 måned siden |  0 comments  |  Gode råd

Juletiden er enormt hyggelig og en god mulighed for at være sammen med venner og familie. Selvom man ikke længere er barn, er der en helt speciel følelse i dagene og til juleaften. Jo ældre man bliver, jo sværere er det dog bare at nyde denne tid. I stedet får stress og uro overtaget. Med et par enkelte forbehold kan du dog nemt få det bedste ud af denne særlige tid.

Hyg med adventsgaver


Adventsgaver er en fin måde at give hele adventstiden en hyggelig atmosfære. Idéen med en adventsgave er, at man hver søndag i advent, altså de fire søndage inden juleaften får en gave. Disse er ofte lidt mindre gaver, men det er på ingen måde nemmere at finde på gaver til hverken barn eller voksen.

Vil du alligevel gerne prøve kræfter med adventsgaver, kan du med fordel købe gaver, der på den ene eller anden måde hænger sammen. De fire søndage i advent passer for eksempel perfekt til et helt sæt tøj.

Giv en pakkekalender


Alternativt til adventsgaver, kan du give dine kære en pakkekalender. Disse behøver nemlig ikke længere at være i form af en chokoladekalender. Selvom denne stadig hitter, er der nu et væld af færdiglavede pakkekalendere til enhver modtager.

Mens konceptet stadig henvender sig, mest til små børn findes der nu pakkekalendere til både børn og voksne.

Vil du gerne gøre din pakkekalender så personlig som muligt, bør du dog overveje at lave den selv. På den måde passer kalenderen perfekt til det forhold, du har til modtageren. Samtidig kan du give pakkekalenderen et tema, elle måske endda kombinere pakkerne med små, søde julehilsner.

Det er vigtigt at huske på, at pakkerne i en pakkekalender ikke skal koste noget særligt. Mange dage er det mere end nok med et par vingummibamser eller et stykke chokolade. Så længe det giver modtageren et smil på læben og en følelse af at være elsket.

Køb ind på Black Friday


Ligegyldigt om du giver fire, fireogtyve eller ingen pakker gennem december måned, kan det nemt blive dyrt. Heldigvis er den amerikanske tradition, Black Friday, på vej ind i det danske land. En dag sidst i november, hvor butikkerne sætter deres priser voldsomt ned, og du får mulighed for at købe julegaver til en brøkdel af deres egentlige pris.

På den måde slipper du desuden for at skulle stresse rundt hele december måned med det formål at købe julegaver samtidig med en endeløs strøm af julefrokoster og julekalendere, der helst skal ses hver aften i fjernsynet. Så er juleindkøbet allerede klaret i november.

At kunne finde de bedste tilbud på Black Friday kræver imidlertid en god teknik. Først og fremmest sender mange butikker tilbudskataloger ud med deres bedste tilbud. Disse kan være rigtig gode til at bedømme, hvorvidt det overhovedet kan betale sig at bruge sin tid i lige netop den butik. Black Friday lever desuden i bedste velgående online. Lige meget hvor du køber dine gaver, er du sikret en nemmere og billigere jul.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

ikea-sengetooj

9 måneder siden

1 comments

Sov sundt og med god samvittighed

Den nyeste forskning viser, hvor vigtig vores søvn er for vores generelle helbred og sundhed, lige som det har afgørende betydning for, hvordan vores børn koncentrerer sig i skolen, og vi selv holder fokus gennem en lang arbejdsdag. Samtidig er der m...

Hvis kjole og hvide negle

1 år siden

0 comments

Vær opmærksom når du køber din neglelak

Vi har alle sammen hørt nogle af de skræmmende historier, som er kommet i løbet af de senere år, hvor neglelak er blevet en af de allerstørste trends inden for make-up. Hvad end det er en historie om negle, som rådner op for øjnene af unge piger, ell...

7 minutter

2 år siden

0 comments

7 minutters træningsprogram

Det er super vigtigt at få bevæget sig hver eneste dag, men for mange kan det være svært at finde tiden og motivationen til at få det gjort. Men her er der ikke nogen undskyldning for med videoen her kan du få trænet hele kroppen på 7 minutter. Du bl...