At have tandpine

1 måned siden |  0 comments  |  Sundhed

At få tandpine er altid ubelejligt og smertefuldt. Tandpine er en af de værste smerter der findes. Man kan ikke rigtig holde ud at være nogle steder, og det er svært at tænke på andet, mens det står på, fordi det simpelthen gør ondt. Det er svært for andre at forstå din smerte, hvis de ikke selv har oplevet at have tandpine. Mundet er et af de sansesteder, hvor vi føler mest, derfor vil en tandpine også føles langt mere smertefuld, end den måske er, men det får os i det mindste til at gøre noget ved problemet i løbet af kort tid, da det ikke er til at gå rundt med eller at se det an over tid. Man bliver nødt til at reagere på det med det samme.
Opstår din tandpine i København, så er det nemt at få en akuttid hos en tandlæge.

Akuttid til tandpine i København

Hvis du bor i København er omegnen, så er det altid godt at vælge en tandlæge, hvor det er til at komme til, så du ikke først skal vente i en lang telefonkø, for derefter at vente i måneder på en tandlægetid. Man kan jo ikke gå rundt med tandpine i flere måneder. Et godt bud på en tandlæge, der har tid, også når det er akut, er hos tandlægerne på Frederiksberg. Her er det altid muligt at få en akuttid, og åbningstiderne er lange. Der er ligeledes åben om lørdagen, hvilket er helt perfekt, hvis din tandpine opstår i weekenden.

Der er ingen grund til at rende rund med ondt i tænderne over længere tid, tag i stedet til tandlægen, få undersøgt hvad smerten skyldes, og slip derefter af med den, så du kan fortsætte din hverdag som vanligt. Du kan faktisk blive smertefri samme dag, som smerterne opstår, hvilket helt klart er at foretrække.

Hvad skyldes tandpine

Tandpine kan skyldes mange forskellige ting. Der kan dermed være mange årsager til, hvorfor man får tandpine. Det er derfor vigtigt at få undersøgt årsagen til smerterne hurtigt. Det bliver aldrig bedre af at vente, ofte tvært i mod. En hyppig årsag kan være et hul eller en revne i en tand. Hvis det for eksempel gør ondt, når du indtager varmt eller koldt, så kan det være et tegn på et hul eller en revne. Smerterne opstår her, fordi der er direkte åben til nerverne, som generes.
En anden hyppig årsag er betændelsestilstande. Disse kan nemt opstå i for eksempel visdomstænder, som endnu ikke eller kun delvist er frembrudt. Smerter fra betændelse er ret kraftige, da de gerne stråler ud i kæben og de omkringliggende muskler. Betændelsestilstande giver en skrækkelig dårlig ånde, som man ofte selv kan lugte og væmmes ved.

Tandpine kan skyldes mange flere ting, og ofte er det kun en tandlæge, som kan finde den præcise årsag, og dermed behandle den.

Er man så uheldig at skulle få tandpine, er man derfor nødt til at blive undersøgt af en tandlæge inden det udvikler sig og blive værre.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Tandlæge København

6 måneder siden

0 comments

Ting, du skal være opmærksom på, før du får dig en ny tandlæge

Bor du i København, og leder du efter en ny tandlæge, der kan opfylde dine ønsker og behov? Mange tandlæger oplever, at deres patienter gentagne gange udsætter deres tandlægebesøg, og det kan i sidste ende få alvorlige konsekvenser for deres tænder....

6 måneder siden

0 comments

Gør strandturen god - beskyt dig

Kalenderen er meget tæt på at vise juni og det betyder sommer og sol for de fleste vedkommende, lgiesom det betyder at varmen for alvor er på vej ind over os. Maj har været en utrolig varm måned og meget tyder på juni bliver endnu varmere. Strandture...

karsprængninger

7 måneder siden

0 comments

Sådan kommer du karsprængningerne til livs

Karsprængninger er bittesmå, synlige blodårer, som ligger lige under huden. De er ofte til at finde på ansigtet, men de optræder også på ben, arme og krop. Årerne snor sig under huden, og mange sammenligner derfor de grenformede blodårer med spindelv...