Flotte og naturlige møbler til ham

1 måned siden |  0 comments  |  Gode råd

I de seneste år har vi set en udvikling væk fra det tekniske og det kunstige, og hen mod det naturlige og autentiske. Det skyldes en række forskellige aspekter, som til dels har noget med miljø og forurening at gøre.

Klimaforandringerne og den globale opvarmning har nemlig gjort rigtig mange opmærksomme på, at de skal tænke over deres forbrug og de ting, som de køber og skiller sig af med igen. For eksempel er der øget fokus på minimering af plastik, genbrug og køb af økologiske madvarer uden e-numre.

Gaver til ham i den nye tidsånd


Når man skal finde en julegave eller fødselsdagsgave til manden man holder af, så kan man med fordel forholde sig til den nye, naturlige tendens. Ofte går mænd måske ikke så meget op i genbrug og bæredygtighed. Til gengæld går de op i gode, naturlige materialer, og godt håndværk.

Og man kan nemt kombinere det gode håndværk og de naturlige og bæredygtige produkter i én gave. Et rigtigt godt område at kigge på her, kunne være møbler. Møbler er noget, som man altid kan bruge. Og så er det noget, som både mænd og kvinder ofte har en stor interesse i.

Lækre møbler i træ


Leder man efter møbler til en gave til manden i ens liv, så kan man med fordel kigge efter snedkervarer. Snedkervarer er udført i træ, og ofte er kvaliteten på denne type af møbler virkelig høj. Træet er slidstærkt og holdbart, og møblet kan holde længe.

En omgang olie kan desuden redde rigtig meget og få et bord, en stol eller noget helt tredje til at se nyt og flot ud igen. Hermed kan man investere i mange forskellige møbler til gave, og være sikker på at give noget, som virkelig hitter.

Giv en unik gave


Hvis man gerne vil gøre noget ekstra, så kan man også vælge at give et specialdesignet møbel, som man får lavet særligt til den pågældende person. En møbelform der er hittet rigtig meget inden for denne kategori de seneste år er plankebordet.

Et plankebord består ofte af en bearbejdet plade i træ, sat sammen af planker i forskellig farve og af forskellig træsort. Bearbejdningen giver et rustikt men alligevel æstetisk udtryk, og passer godt ind i den enkle og nordiske stil, som mange danskere dyrker. Husk også at købe ben til plankebordet, så pladen har noget at stå på.

Ikke overbevist?


Er idéen med de unikke og bæredygtige møbler ikke lige noget, som virker som den gode idé til manden i dit liv? Så er der slet ingen grund til at stresse eller fortvivle. For der er mange andre gode gavemuligheder til ham, og du kan finde tips og råd på internettet.

Blandt andet kan du nemt finde lister med gode forslag til julegaver til mænd. Her kan du finde gaveinspiration inden for en række forskellige kategorier, så du finder den perfekte genstand at ligge under juletræet eller på gavebordet i år.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

ikea-sengetooj

9 måneder siden

1 comments

Sov sundt og med god samvittighed

Den nyeste forskning viser, hvor vigtig vores søvn er for vores generelle helbred og sundhed, lige som det har afgørende betydning for, hvordan vores børn koncentrerer sig i skolen, og vi selv holder fokus gennem en lang arbejdsdag. Samtidig er der m...

Hvis kjole og hvide negle

1 år siden

0 comments

Vær opmærksom når du køber din neglelak

Vi har alle sammen hørt nogle af de skræmmende historier, som er kommet i løbet af de senere år, hvor neglelak er blevet en af de allerstørste trends inden for make-up. Hvad end det er en historie om negle, som rådner op for øjnene af unge piger, ell...

7 minutter

2 år siden

0 comments

7 minutters træningsprogram

Det er super vigtigt at få bevæget sig hver eneste dag, men for mange kan det være svært at finde tiden og motivationen til at få det gjort. Men her er der ikke nogen undskyldning for med videoen her kan du få trænet hele kroppen på 7 minutter. Du bl...